Logo Lyp Pune
Konkurse aktive: 102 | Konkurse të reja sot: 9 |
Pozita
Vendi
Kompania
Data e fundit
Prishtinė
EULEX
10-10-2014
Prishtinė
EULEX
10-10-2014
Prishtinė
EULEX
10-10-2014
Prishtinė
MFSK
24-10-2014
Prishtinė
Spitali Amerikan Kosovė
09-10-2014
Prishtinė
International Business Center
25-10-2014
Prishtinė
IMB Software sh.p.k
02-10-2014
Prishtinė
Ministria e Puneve te Brendshme
03-10-2014
Pejė
Komuna e Pejes
14-10-2014
Prishtinė
Kosovo Technology Development
10-10-2014
Prishtinė
Kafe Beqa
15-10-2014
Prishtinė
B&B Consulting
03-10-2014
Prishtinė
Dermo Estetica
15-10-2014
Gjilan
Drini Dekor
26-10-2014
Prishtinė
German Shop
30-10-2014
Prishtinė
Evroenergie L.L.C.
10-10-2014
Prishtinė
Kosfon Call Center
26-10-2014
Drenas
Gentipharm
10-10-2014
Prishtinė
PANAX Institute
10-10-2014
Podujevė
IPKO
02-10-2014
Ferizaj
Super Viva
30-09-2014
Prishtinė
IMB Software sh.p.k
30-09-2014
Hani i Elezit
K. Hani i Elezit
09-10-2014
Kaēanik
K. Kacanikut
10-10-2014
Pejė
K. Pejės
09-10-2014
Pejė
K. Pejės
09-10-2014
Prishtinė
BpB
03-10-2014
Lipjan
Shkolla Akademia Amerikane
17-10-2014
Fushė Kosovė
Albi Group
30-09-2014
Pejė
callcenter
31-10-2014
Prishtinė
MIE
09-10-2014
Prishtinė
Jumbo
03-10-2014
Prishtinė
Jumbo
03-10-2014
Prishtinė
Jumbo
03-10-2014
Prishtinė
Jumbo
03-10-2014
Fushė Kosovė
Dini Company
09-10-2014
Prishtinė
DKA
30-09-2014
Prishtinė
Raiffeisen Bank
30-09-2014
Ferizaj
DREJTORIA E SHĖNDETĖSISĖ DHE MIRQENIES SOCIALE
08-10-2014
Ferizaj
DREJTORIA PĖR KULTURĖ, RINI DHE SPORT
08-10-2014
Prishtinė
New Style
09-10-2014
Shtime
AGROCOOP N.P.T
30-10-2014
Leposaviq
UNDP
06-10-2014
Prishtinė
GameArena
30-09-2014
Prishtinė
Eyedea webs
30-10-2014
Prishtinė
ProBux
15-10-2014
Prishtinė
MMPH
04-10-2014
Prishtinė
MMPH
04-10-2014
Prishtinė
MMPH
04-10-2014
Malishevė
K. Malishevės
03-10-2014
Prishtinė
U.S. Embassy Pristina
05-10-2014
Prishtinė
U.S. Embassy Pristina
05-10-2014
Viti
K. Vitisė
02-10-2014
Prishtinė
Peace Corps Kosovo
05-10-2014
Prishtinė
Peace Corps Kosovo
05-10-2014
Ferizaj
Stacioni i Autobusėve
02-10-2014
Prishtinė
Baruti GmbH
03-10-2014
Prishtinė
GIZ International Services
30-09-2014
Prishtinė
sky kosova
18-10-2014
Prishtinė
Kolegji Universitar Universum
07-10-2014
Gjilan
Komuna e Gjilanit
03-10-2014
Gjilan
Komuna e Gjilanit
03-10-2014
Gjilan
Komuna e Gjilanit
03-10-2014
Gjilan
Komuna e Gjilanit
03-10-2014
Prishtinė
Ministria e Punėve tė Brendshme
03-10-2014
Prishtinė
Ministria e Punėve tė Brendshme
03-10-2014
Prishtinė
Ministria e Punėve tė Brendshme
03-10-2014
Prishtinė
Ministria e Punėve tė Brendshme
03-10-2014
Prishtinė
Ministria e Punėve tė Brendshme
03-10-2014
Prishtinė
Ministria e Punėve tė Brendshme
03-10-2014
Viti
Komuna e Vitisė
02-10-2014
Prishtinė
LINE Group Sh.P.K.
17-10-2014
Prishtinė
LINE Group Sh.P.K.
17-10-2014
Prizren
denisi
30-09-2014
Prishtinė
CCEurope
10-10-2014
Prishtinė
HeraTel
17-10-2014
Prishtinė
BioEsthetic
15-10-2014
Prishtinė
K. Prishtines
01-10-2014
Prishtinė
K. Prishtines
01-10-2014
Prishtinė
Hotel Victory
30-09-2014
Pejė
WDS Wirtschafts Dienste Schweiz
01-12-2014
Prishtinė
WDS Wirtschafts Dienste Schweiz
01-12-2014
Ferizaj
Taurus Consulting
30-09-2014
Prishtinė
Ibro Group
30-09-2014
Pejė
LC WAIKIKI
27-10-2014
Prishtinė
LC WAIKIKI
26-10-2014
Pejė
LC WAIKIKI
26-10-2014
Gjilan
LC WAIKIKI
26-10-2014
Ferizaj
LC WAIKIKI
26-10-2014
Prishtinė
LC WAIKIKI
26-10-2014
Prishtinė
LC WAIKIKI
26-10-2014
Prishtinė
LC WAIKIKI
26-10-2014
Prishtinė
Preportr
30-09-2014
Pejė
Kastrati Group
02-10-2014
Prishtinė
Sweden Call Center
31-12-2014
Prishtinė
LC WAIKIKI
28-10-2014
Lipjan
as trade
30-09-2014
Prishtinė
Creative Team Sh.A.
30-09-2014
Lipjan
American Academy College
30-09-2014
Prishtinė
baruti GmbH
30-09-2014
Gjakovė
ardi
30-09-2014
Prishtinė
liria
23-10-2014
REGJISTROHU NË LISTË
PUNË ME KATEGORI
PUNË NËPËR QYTETE

© 2013 LypPunë © powered by mediakos.com