Logo Lyp Pune
Beni Dona Plast - 30 Pozita  
Kompania: Beni Dona
Data e mbylljes: 15-11-2013
Vendi: Prishtinė


Shoqėria “Beni Dona Plast” Sh.p.k. me seli nė Prishtinė, me numėr tė regjistrimit tė biznesit 70238636, adresa: Rr. Imzot  Nik Prelaj Ulpianė  Prishtinė.
 
Pėr shkak te zgjerimit te veprimtarisė  se hapjeve tė Byfeve dhe      Restorante nė disa institucione nė KS  e publikon kete:

                            KONKURS
Per pranimin e punetorėve ne keto pozita 
- 10-Kuzhinjer apo Kuzhinjere  te diplomuar me kualifikim perkates,
- 10-Kamarjer apo kamarjere,
- 10-Banakier dhe Banakiere.

Konkursi  ėshtė i hapur 7 (shtate) ditė, duke llogaritur nga dita e publikimit.
Kandidatėt e interesuar pėr pjesemarrje ne kėt konkurs tė publikuar, mund te aplikojne nė zyren administrative  ne adresen,
 Shoqėria “Beni Dona Plast” Sh.p.k. me seli nė Prishtinė,
 Rr. Imzot  Nik Prelaj Ulpianė - Prishtinė.

 

 

Marrur nga: PortalPune.com

© 2013 LypPunë © powered by mediakos.com