• Arda Rei

  Mirëmbajtëse e Hapësirave të Zyreve


  • 13 Tetor, 2023
 • Arda Rei

  Mirëmbajtes i Përgjithshëm


  • 12 Tetor, 2023
 • Arda Rei

  Punëtor për Demolim dhe Pastrim të Objektit


  • 13 Tetor, 2023