• Ciao Berto

  Zyrtar/e për Kujdes të Klientit (Milloshevë)


  • 31 Dhjetor, 2023
 • Ciao Berto

  Kamarier/e, Dizajner/e Enterieri


  • 31 Dhjetor, 2023
 • Ciao Berto

  Zyrtar/e Administrativ/e për përkrahje për Prokurimin dhe Inventarin


  • 7 Dhjetor, 2023