• Ejona

    Zyrtar/e i/e Administratës dhe Financave


    • 22 Shtator, 2023
  • Ejona

    Teknik të Makinerisë (4), Teknik të Elektroteknikës (4), Kujdestar Nate (4), Ndihmës Teknik (5)


    • 21 Shtator, 2023