• Kompania Rajonale e Ujësjellësit Prishtina

  Vende të lira pune (25)


  • 16 Shkurt, 2023
 • LiftKos

  Operator Prodhimi


  • 22 Shkurt, 2023
 • Shehu Academy

  Trajnim dhe vend i lirë pune


  • 10 Shkurt, 2023