• Super Viva

  Kalkulant/e


  • 19 Gusht, 2022
 • Air Prishtina

  Koordinator per Marketing dhe rrjete sociale


  • 31 Gusht, 2022
 • Air Prishtina

  Agjent i Shitjes dhe Rezervimeve (2)


  • 31 Gusht, 2022
 • Jaffa Food and Cake

  Shankiste, Arkatare, Hamburgeriste, Kamarier/e


  • 6 Shtator, 2022
 • Oberal LLC

  Operatorë/e në Prodhim


  • 20 Gusht, 2022
 • City.sa

  Vende të lira pune (17)


  • 2 Shtator, 2022
 • Credins

  Vende të lira pune


  • 9 Gusht, 2022
 • Idea-M

  Promotere sezonale


  • 26 Gusht, 2022
 • Punto

  Shitës/e në Showroom, Monter


  • 10 Gusht, 2022
 • Al Trade Market

  Kamarier/e (2), Shankist/e (2), Pastrues/e (2)


  • 11 Gusht, 2022