• Paradiso

  Kuzhiniere


  • 26 Tetor, 2023
 • SPAXEL

  Menaxher Prodhimi


  • 15 Tetor, 2023
 • Urban Center

  Merchandiser (3)


  • 21 Tetor, 2023
 • Stone Market

  Punëtor në Depo


  • 15 Tetor, 2023
 • Stone Market

  Menaxher i Depos, Menaxher i shitjes (Jashtë vendit)


  • 4 Tetor, 2023
 • Shkolla Digjitale Lipjan

  Instruktor/e të Programimit


  • 1 Tetor, 2023
 • Edoni

  Pirunist për Reach Truck


  • 19 Tetor, 2023
 • Buçaj

  Merchandiser për regjionet e Prishtinës, Fushë Kosovës dhe Lipjanit


  • 1 Tetor, 2023
 • Albi Commerce

  Merchandiser


  • 9 Tetor, 2023
 • Sach LLC

  Asistente Admnistrative


  • 7 Tetor, 2023