• Finca Kosovo

  Praktikant


  • 11 Prill, 2023
 • E.M.E. ASHENSOR GROUP

  Instalues Mekanik, Instalues Elektrik, Inxhinier Mekanik, Mirëmbajtës


  • 23 Prill, 2023
 • Kompania Rajonale e Ujësjellësit Prishtina

  Inxhinier të Hidroteknikës (6), Inxhinier të Gjeodezisë (2), Inxhinier të Mjedisit, Mbrojtjes dhe Sigurisë në Punë (2)


  • 7 Prill, 2023
 • GIZ

  Junior Financial Specialist


  • 23 Prill, 2023
 • Grupi për Studime Juridike dhe Politike

  Angazhim i Avokatëve në Rastet e Qendrës për Raste Gjyqësore Strategjike


  • 7 Prill, 2023
 • URBANO Food & Drinks

  Kamarier, Shankist, Ndihmës Shankist (Delivery)


  • 23 Prill, 2023
 • Tregu Group

  Sektorist i pemëve, Arkatare


  • 17 Prill, 2023
 • Buçaj

  Përfaqësues i Shitjes dhe Marketingut


  • 2 Maj, 2023
 • Dark Blue Cave

  Video Editor / Animator


  • 22 Prill, 2023
 • Union Restaurant

  Shankist/e, Kamarier


  • 23 Prill, 2023