• Universiteti i Prizrenit - Ukshin Hoti

  Mësimdhënës, Asistent


  • 21 Qershor, 2023
 • Spitali i Përgjithshëm në Prizren - SHSKUK

  Zyrtar/e Ligjor/e, Punëtor/e Administrativ/e, Shef i Zyrës për Shërbime


  • 14 Qershor, 2023
 • HRC KOSOVA

  Menaxher/e i/e Shitjes, Menaxher/e i/e Marketingut, Agjent/e i/e Shitjes Online, Asistente në Financa


  • 18 Qershor, 2023
 • Terre des Hommes - Child Relief

  Koordinator/e


  • 20 Qershor, 2023
 • Shell Kosova

  Kuzhinier/e


  • 2 Korrik, 2023
 • Grupi për Studime Juridike dhe Politike

  5 Monitorues të Sistemit Gjyqësor


  • 11 Qershor, 2023
 • A&M Clothes

  Asistent/e të Shitjes


  • 26 Qershor, 2023
 • Deltapharma Kosova

  Përfaqësues Mjekësor, Agjent/e i/e Shitjes


  • 24 Qershor, 2023
 • Neptun

  Këshilltar/e i/e Shitjes


  • 22 Qershor, 2023
 • A&M Mega Store

  Visual Merchandiser/e, Arkatar/e, Asistent/e i/e Shitjes, Sektorist/e, Depoist


  • 22 Qershor, 2023