• Banka Kombëtare Tregtare

  Teller (Klinë)


  • 2 Qershor, 2024
 • The White Tree

  Shankiste, Kamariere


  • 9 Qershor, 2024
 • Zhaki Advertising

  Financa, Administratë/Shitje, Dizajner/e, Operator Shtypi


  • 6 Qershor, 2024
 • Instabuilt

  Administrative Assistant / Receptionist, Security Gate


  • 15 Qershor, 2024
 • BONEVET Prishtina

  Administrator/e


  • 19 Qershor, 2024
 • Jona Construction

  Arkitekt/e, Menaxher/e Administrativ/e


  • 15 Qershor, 2024
 • Gashi & Gashi Law Firm – Zyrja e Avokatit Tomë Gashi

  Bashkëpunëtor/e Ligjor/e (2), Sekretare / Asistente


  • 15 Qershor, 2024
 • Derand Hotel

  Mikpritës / Bellboy, Mirëmbajtëse, Punëtor i Sigurimit


  • 13 Qershor, 2024
 • Hotel Garden

  Recepsionist (Ndërrimi i natës)


  • 13 Qershor, 2024
 • Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

  Zyrtar Administrativ


  • 9 Qershor, 2024