• Korporata Energjetike e Kosovës

  Drejtor i Burimeve Njerëzore


  • 15 Shkurt, 2023
 • Kubit

  Customer Support Specialist


  • 3 Mars, 2023
 • Express Postë e Shpejtë

  Konsulent i Kujdesit ndaj Klientit (2)


  • 28 Shkurt, 2023
 • A&M Mega Store

  Menaxher/e i/e Marketingut, Asistent/e i/e Marketingut dhe i/e Shitjes, Menaxher/e i/e shitjes, Kalkulant/e


  • 28 Shkurt, 2023
 • SALT

  Menaxher/e Gjeneral/e


  • 17 Shkurt, 2023