• N.T.P Babija

  Menaxher, Agjent i Shitjes, Shofer, Depoist, Dizajner, Fakturist/e, Shitëse në Showroom


  • 23 Prill, 2023
 • YLLI PASHTRIKU

  Vende të lira pune


  • 23 Prill, 2023
 • MCM Travel

  Agjente e Shitjes


  • 20 Prill, 2023
 • LB Group

  Agjent i Shitjes


  • 31 Mars, 2023
 • Fenix Real Estate

  Menaxher (2), Agjent/e i/e Shitjes në Teren (5)


  • 14 Prill, 2023
 • Global Group Distribution

  Agjent/e i/e Shitjes


  • 27 Mars, 2023
 • Enza Home

  Agjente e Shitjes


  • 13 Prill, 2023
 • Petra Plast

  Menaxher i Shitjes, Agjent/e i/e Shitjes


  • 31 Mars, 2023
 • Agrotek

  Agjent i Shitjes


  • 4 Prill, 2023
 • Sunny Hill Tech

  Agjent/e të Shitjes në produktin Krankenkasse (Pejë dhe Vushtrri)


  • 31 Mars, 2023