• JYSK

  Asistent/e i/e shitjes


  • 14 Qershor, 2023
 • Madame Coco

  Asistent/e për klientë (Albi Mall)


  • 30 Qershor, 2023
 • Albi Group

  Dizajner/e Grafik/e


  • 19 Qershor, 2023
 • Bo Bowling

  Vende të lira pune


  • 14 Qershor, 2023
 • Myeline Sweets & Coffee

  Kamarier/e, Shankist/e, Enëlarës/e


  • 2 Korrik, 2023
 • Zhabari Print

  Punëtorë për Dhurata të Personalizuara /Albi Mall


  • 1 Korrik, 2023
 • Lochky

  Asistente e Shitjes (3)


  • 10 Qershor, 2023
 • Terranova

  Asistent/e të Shitjes dhe Depoist


  • 11 Qershor, 2023
 • HUGO BOSS

  Asistente e Shitjes (2)


  • 10 Qershor, 2023
 • Homme

  Asistent i Shitjes


  • 16 Qershor, 2023