• KORAL Invest

  Arkitekt/e


  • 28 Shkurt, 2023
 • Everett Sky

  Design Engineer


  • 25 Shkurt, 2023
 • Idearch

  Arkitekt/e, Inxhinier/e i/e Ndërtimtarisë


  • 20 Shkurt, 2023
 • Shield Recruitment&HR

  Inxhinier/e i Makinerisë (HVAC) (4) (Kazakistan)


  • 6 Shkurt, 2023
 • Shield Recruitment&HR

  Inxhinier/e i/e Hidroteknikës dhe Kanalizimit (4) (Kazakistan)


  • 6 Shkurt, 2023