• GrowthLab Solutions

  Financial Analyst


  • 10 Tetor, 2023
 • Zhaki Advertising

  Financë / Administratë


  • 6 Tetor, 2023
 • Vamed

  Administration and Finance Officer


  • 2 Tetor, 2023
 • Risk Smart Professional

  Trajnim i Specializuar: Ekzekutimi i Strategjisë në Biznes (sipas mësimeve dhe praktikave të Shkollës së Biznesit në Universitetin e HARVARDIT)


  • 7 Tetor, 2023