• iffi's

  Menaxher/e i/e Pikës, Zv. Menaxher/e i/e Pikës, Arkëtar/e (4), Sektorist/e (7), Pranues Malli


  • 7 Korrik, 2023
 • Migros Group

  Punëtor në Depo


  • 5 Korrik, 2023
 • YLLI PASHTRIKU

  Agjente të Shitjes (F) (4), Depoist


  • 5 Korrik, 2023
 • Korporata Rugove

  Shofer (2), Ndihmës Depoist (2)


  • 14 Qershor, 2023
 • Koton

  Asistent/e i/e Shitjes (12), Arkatare (5), Depoist (5)


  • 19 Qershor, 2023
 • Zyrtar për Logjistikë dhe Depo


  • 9 Qershor, 2023
 • Nomad Trade

  Depoist (Kategoria C dhe B), Agjent të Shitjes


  • 18 Qershor, 2023
 • Automem Kosova

  Depoist, Agjent i Shitjes, Shitës Ambulantiv


  • 14 Qershor, 2023
 • Babija Commerc

  Shofer – Kategoria C (2), Depoist, Punëtor për Depo (2), Shitës/e për Zyre


  • 9 Qershor, 2023