• Viva Fresh Store

  Vende të lira të punës (6) – Komoran


  • 18 Qershor, 2023
 • YLLI PASHTRIKU

  Agjente të Shitjes (F) (4), Depoist


  • 5 Korrik, 2023
 • Viva Fresh Store

  Depoist, Përgaditës Malli (Lipjan)


  • 15 Qershor, 2023
 • Albi Market

  Menaxher/e, Zëvendës Menaxher/e (2), Arkëtare (10), Sektoriste (12), Depoist (6)


  • 21 Qershor, 2023
 • A&M Mega Store

  Visual Merchandiser/e, Arkatar/e, Asistent/e i/e Shitjes, Sektorist/e, Depoist


  • 22 Qershor, 2023
 • Koton

  Asistent/e i/e Shitjes (12), Arkatare (5), Depoist (5)


  • 19 Qershor, 2023
 • Zyrtar për Logjistikë dhe Depo


  • 9 Qershor, 2023
 • Nomad Trade

  Depoist (Kategoria C dhe B), Agjent të Shitjes


  • 18 Qershor, 2023
 • Automem Kosova

  Depoist, Agjent i Shitjes, Shitës Ambulantiv


  • 14 Qershor, 2023
 • Kadiu Group

  Arkatare, Depoist, Transportues, Shitës


  • 15 Qershor, 2023