• Derand Hotel

  Vende të lira pune (31)


  • 19 Prill, 2023
 • Agro Pharma

  Financier/e


  • 27 Mars, 2023
 • Instituti GAP

  Hulumtues/e i/e Lartë


  • 30 Mars, 2023
 • BOTEK

  Financier/e (zëvendësim)


  • 24 Mars, 2023
 • Vali Impex

  Zyrtare e Financave


  • 24 Mars, 2023
 • Castrol

  Financier/e


  • 13 Prill, 2023
 • Ciao Berto

  Menaxher/e i/e Financave


  • 31 Mars, 2023
 • Horeca

  Punëtor Teknik (Serviser dhe Praktikant), Data Entry, Menaxher i Zyrës


  • 29 Mars, 2023