• Sach LLC

  Vende të lira pune (9) Central Park, Fushë Kosovë


  • 15 Shtator, 2022
 • TSR

  Mekanik/Ndihmës Mekanik, Punëtor i thjeshtë


  • 15 Shtator, 2022
 • N Sport

  Shitëse (5), Administrator


  • 13 Shtator, 2022
 • Migros Group

  Graphic & Motion Designer


  • 10 Shtator, 2022
 • Interex

  Sigurim


  • 25 Gusht, 2022
 • Salt Bistro

  Kamarier/e, Ndihmës/e për kuzhinë


  • 9 Shtator, 2022
 • Migros Group

  Vozitës


  • 23 Gusht, 2022
 • Super Viva

  Kalkulant/e


  • 19 Gusht, 2022
 • Air Prishtina

  Koordinator per Marketing dhe rrjete sociale


  • 31 Gusht, 2022
 • Air Prishtina

  Agjent i Shitjes dhe Rezervimeve (2)


  • 31 Gusht, 2022