• KEDS

  Koordinator për Shërbime të Transportit


  • 19 Prill, 2024
 • KEDS

  Operator i Makinave Speciale


  • 19 Prill, 2024
 • Neptun

  Këshilltar/e i/e Shitjes (Gjilan)


  • 24 Prill, 2024
 • MES

  Inxhinier i Elektrikës


  • 23 Prill, 2024
 • Artmotion

  Agjent/e i/e Shitjes në Terren – (D2D)


  • 19 Prill, 2024
 • Gusto Café

  Vende të lira pune (25)


  • 7 Maj, 2024
 • Ministria e Shëndetësisë

  Infermier


  • 4 Maj, 2024
 • Ipko

  Praktikant/e në Shitje


  • 18 Prill, 2024
 • MES

  Ekspert për Zhvillimin dhe Implementimin e Sistemeve Diellore


  • 17 Prill, 2024
 • Palma Furniture

  Monter të Mobiljeve (10)


  • 2 Maj, 2024