• Banka për Biznes

  Zyrtar për siguri dhe shëndet në punë (M/F)


  • 23 Gusht, 2022
 • Phoenix

  Operator/e për Call Center të gjuhës Angleze


  • 9 Shtator, 2022
 • Air Prishtina

  Koordinator per Marketing dhe rrjete sociale


  • 31 Gusht, 2022