• Rexha sh.p.k.

  Inxhinier/e i/e Ndërtimtarisë (Drejtimi Konstruktiv)


  • 6 Korrik, 2023
 • Shield Recruitment&HR

  Inxhinier/e i Ndërtimtarisë (5) Kazakistan


  • 16 Qershor, 2023
 • Rima

  Inxhinier të Ndërtimtarisë (12) (Gjermani dhe Bullgari)


  • 17 Qershor, 2023