• Korporata Energjetike e Kosovës

  Inxhinier të Elektroenergjetikës (13), Inxhinier të Elektronikës (9)


  • 16 Qershor, 2023
 • Korporata Energjetike e Kosovës

  Njoftim për vazhdimin e afatit të Shpalljes Publike nr.3180


  • 9 Qershor, 2023
 • Porsche Kosova

  Specialist i Mekatronikës


  • 15 Qershor, 2023
 • Geokos A&A

  Praktikant – Inxhinier i Gjeologjise


  • 17 Qershor, 2023
 • Shield Recruitment&HR

  Inxhinier/e i Ndërtimtarisë (5) Kazakistan


  • 16 Qershor, 2023
 • Non - disclosed client

  Inxhinier/e në Infrastrukturën Rrugore


  • 4 Korrik, 2023
 • Korporata Energjetike e Kosovës

  Inxhinier te makinerisë (27)(Alb/Eng)


  • 9 Qershor, 2023
 • Metal Bau

  Inxhinier të Makinerisë (2), Mjeshtër/Saldues (5), Ndihmës Punëtor (10)


  • 16 Qershor, 2023
 • Rima

  Inxhinier të Ndërtimtarisë (12) (Gjermani dhe Bullgari)


  • 17 Qershor, 2023
 • Non - disclosed client

  Arkitekt/e, Inxhinier/e, (me mundësi punësimi)


  • 14 Qershor, 2023