• Kubit

  Full Stack Web Developer


  • 7 Shtator, 2022
 • Virtus Lending

  Junior Software Developer


  • 12 Gusht, 2022
 • Arya Consulting

  Studentë për punë praktike (Shkenca Kompjuterike dhe Programim)


  • 12 Gusht, 2022
 • Intertec

  JavaScript Developer


  • 26 Gusht, 2022