• Spitali i Përgjithshëm në Prizren - SHSKUK

  Zyrtar/e Ligjor/e, Punëtor/e Administrativ/e, Shef i Zyrës për Shërbime


  • 14 Qershor, 2023
 • FKEE

  Specialist i Prokurimit


  • 23 Qershor, 2023
 • Grupi për Studime Juridike dhe Politike

  5 Monitorues të Sistemit Gjyqësor


  • 11 Qershor, 2023
 • Shell Kosova

  Asistent i Juristes


  • 29 Qershor, 2023