• Di 5 Holding SH.P.K

  Operator për Kantericë


  • 20 Qershor, 2024
 • Di Casa Home Design

  Monter në Teren dhe Fabrikë, Ndihmës Monter në Teren dhe Fabrikë, Operator në Makina


  • 15 Qershor, 2024
 • Treventi

  Vende të lira pune


  • 11 Qershor, 2024