• Mokne

  Liferues (Kategoria B), Shofer Kamioni (Kategoria C)

  Anywhere

  • 22 Prill, 2024
 • Finca Kosovo

  Shofer i Kategorisë B


  • 14 Prill, 2024
 • Auto Beda

  Automekanik, Vozitës (Kategoria B dhe C )


  • 17 Prill, 2024