• Agro Pharma

  Financier/e


  • 27 Mars, 2023
 • BOTEK

  Financier/e (zëvendësim)


  • 24 Mars, 2023
 • Horeca

  Punëtor Teknik (Serviser dhe Praktikant), Data Entry, Menaxher i Zyrës


  • 29 Mars, 2023