• Euro Pasuli

  Shitës (M)


  • 4 Mars, 2023
 • Adria-7

  Shitës/e (2), Mirëmbajtëse


  • 3 Mars, 2023
 • AME Laser Clinic

  Recepsioniste, Punëtore për Depilim me Laser dhe Tretmane (3)


  • 3 Mars, 2023
 • Kubit

  Customer Support Specialist


  • 3 Mars, 2023
 • Express Postë e Shpejtë

  Konsulent i Kujdesit ndaj Klientit (2)


  • 28 Shkurt, 2023
 • NimiTV

  Customer Care


  • 5 Shkurt, 2023
 • AUK

  English Client Support (Remote)


  • 18 Shkurt, 2023