• Neptun

  Këshilltar i Shitjes – Lipjan


  • 20 Prill, 2024
 • Beta Group

  Faturist/e – Kalkulant/e


  • 8 Maj, 2024
 • Magic ICE

  Vende të lira pune (4)


  • 1 Maj, 2024
 • Ipko

  Praktikant/e në Shitje


  • 18 Prill, 2024
 • N'post

  Postier


  • 3 Maj, 2024
 • Paradiso

  Operator në Makinat e Prerjes, CNC dhe WATERJET


  • 3 Maj, 2024
 • TITAN SHARRCEM

  Chief of the Laboratory for Concrete


  • 14 Prill, 2024
 • TITAN SHARRCEM

  Teknik i Laboratorit të Betonit


  • 14 Prill, 2024
 • Beta Group

  Pirunist, Shofer (kategoria C)


  • 23 Prill, 2024
 • Stone Market

  Menaxher i Shitjes (Eksport)


  • 20 Prill, 2024