• Techtonic

  Mirëmbajtës i Magazinës (2)


  • 22 Qershor, 2023
 • Migros Group

  Punëtor në Depo


  • 5 Korrik, 2023
 • Natura Therapy

  Shofer në Terren


  • 5 Korrik, 2023
 • YLLI PASHTRIKU

  Agjente të Shitjes (F) (4), Depoist


  • 5 Korrik, 2023
 • Viva Fresh Store

  Depoist, Përgaditës Malli (Lipjan)


  • 15 Qershor, 2023
 • Pro Transport

  Zyrtar për Transport dhe Logjistikë


  • 10 Qershor, 2023
 • Zyrtar për Logjistikë dhe Depo


  • 9 Qershor, 2023
 • Nomad Trade

  Depoist (Kategoria C dhe B), Agjent të Shitjes


  • 18 Qershor, 2023
 • Devolli Logistic System

  Agjent i Shitjes (Ambulantiv) dhe Merchandiser


  • 17 Qershor, 2023
 • Automem Kosova

  Depoist, Agjent i Shitjes, Shitës Ambulantiv


  • 14 Qershor, 2023