• Shell Kosova

  Punëtor në Pompë (Prishtinë, Vragoli, Sllatinë, Llapushnik, Malishevë)


  • 25 Qershor, 2023
 • Shell Kosova

  Shitës në Market (Prishtinë, Vranjevc, Shkabaj dhe Malishevë)


  • 25 Qershor, 2023
 • Kadiu Group

  Arkatare, Depoist, Transportues, Shitës


  • 15 Qershor, 2023