• NOEXIS

  Paid Marketing Internship


  • 21 Gusht, 2022
 • DEKRA Arbeit Group

  Specialist/e të Marketingut


  • 4 Shtator, 2022
 • Zhaki Advertising

  Vende të lira pune


  • 18 Gusht, 2022
 • FAP

  Support for the online marketing team


  • 1 Shtator, 2022
 • RIT Kosovo (AUK)

  PR Manager, Webmaster Administrator, Student Life Coordinator


  • 12 Gusht, 2022
 • RTV 21

  Agjent/e të Marketingut dhe Shitjes (2)


  • 15 Gusht, 2022
 • Buton Electronics

  Marketing/Social Media Manager, Graphic Designer


  • 15 Gusht, 2022
 • KosovaPress

  Drejtor Marketingu, Zyrtar të Marketingut (3)


  • 29 Gusht, 2022
 • Atelie Vlora&Kaltrina

  Asistent/e Marketingu (3)


  • 27 Gusht, 2022
 • Studio Moderna

  Marketing Manager


  • 15 Gusht, 2022