• RTV 21

  Gazetar/e reporter/e (3), Praktikant/e (2)


  • 15 Gusht, 2022
 • RTV 21

  Agjent/e të Marketingut dhe Shitjes (2)


  • 15 Gusht, 2022
 • Kosovo 2.0

  B/C/S Editor


  • 20 Gusht, 2022
 • Ikonë Studio

  Menaxher i Projekteve / Junior Producer


  • 7 Gusht, 2022