• Teach for Kosova

  Grants Manager


  • 16 Qershor, 2024
 • Delta Security

  Menaxher i Departamentit të Rojeve


  • 11 Qershor, 2024
 • Oxa Group

  Menaxher/e i/e Relacioneve


  • 14 Qershor, 2024
 • Sky Net Logistic Kosova

  Specialist Logjistike dhe Menaxher i Shitjes


  • 16 Qershor, 2024
 • Banka Kombëtare Tregtare

  Menaxher i Linjës / Specialist i Marrëdhënieve të Kredive Individuale


  • 2 Qershor, 2024
 • New Yorker

  Store Manager (m/f) – Prishtinë


  • 25 Qershor, 2024
 • Spitali Bahçeci

  Menaxher/e Biznesi


  • 7 Qershor, 2024
 • Gemix

  Menaxher i Shitjes (2)


  • 7 Qershor, 2024
 • Migros Group

  IT Menaxher


  • 19 Qershor, 2024
 • Stone Market

  Financier/Kontabilist, Menaxher i Shitjes për Eksport (Bullgari)


  • 18 Qershor, 2024