• Courtyard by Marriott

    Executive Chef (Chefi Ekezkutiv i Kuzhines), Front Office Manager (Menaxher/e i/e Recepsionit), Food and Beverage Manager ( Menaxher/e për Ushqim dhe Pije)


    • 9 Gusht, 2024