• Derand Hotel

  Vende të lira pune (36)


  • 3 Mars, 2023
 • InfoSoft Group

  Projekt Menaxher


  • 15 Shkurt, 2023
 • InfoSoft Group

  Menaxher i Shitjeve


  • 15 Shkurt, 2023
 • Grand Flowers

  Menaxher/e Operacional/e


  • 26 Shkurt, 2023
 • Lindex

  Menaxher/e i/e Dyqanit


  • 12 Shkurt, 2023
 • Banka për Biznes

  Auditor i Brendshëm i Lartë (m/f)


  • 8 Shkurt, 2023
 • NELT LLC

  Farmacist/e – Menaxher/e i/e Zhvillimit të Biznesit


  • 6 Shkurt, 2023
 • Optika Moda

  Menaxher/e Marketingu (3), Asistent/e për Financa dhe Kontabilitet (2), Shitëse (3)


  • 23 Shkurt, 2023
 • Stacioni i Autobusëve

  Anëtar në Bordin e Drejtorëve të NPL (4)


  • 7 Shkurt, 2023
 • Extreme Intimo

  Menaxhere, Shitëse (3)


  • 3 Shkurt, 2023