• Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

  Zyrtar për Prokurim – Bibloteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani”


  • 20 Qershor, 2024
 • Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

  Zyrtar Ligjor në Operën e Kosovës


  • 9 Qershor, 2024
 • Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

  Drejtor i Bibliotekës Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”


  • 9 Qershor, 2024