• Qendra Tregtare LIRiDONI

  Mirëmbajtës/e


  • 5 Qershor, 2024
 • KLAN ARENA

  Mirëmbajtës/e dhe Sigurim


  • 31 Maj, 2024
 • Best Western

  Mirëmbajtëse, Kamarier


  • 3 Qershor, 2024
 • Stacioni i Autobusëve

  Vende të lira pune


  • 31 Maj, 2024
 • HIB Petrol

  Vende të lira pune


  • 7 Qershor, 2024