• Hotel International Prishtina

  Ndihmës Kuzhinier/e, Punëtore në Pastrim, Kamarier/e


  • 28 Qershor, 2024
 • Mr. Bricolage

  Mirëmbajtës/e


  • 26 Qershor, 2024
 • Galvacoat

  Mirëmbajtëse


  • 26 Qershor, 2024
 • Soma Slow Food

  Kamarier/e, Ndihmës/e Kamarier/e, Mirëmbajtës/e


  • 26 Qershor, 2024
 • Qendra Tregtare LIRiDONI

  Mirëmbajtës/e


  • 5 Qershor, 2024
 • SOS Fshatrat e Fëmijëve

  Mirëmbajtës/e


  • 7 Qershor, 2024
 • Pekara Furra Evropa

  Vende të lira pune (Ulqin)


  • 23 Qershor, 2024
 • Camel

  Makinist/Elektricist


  • 7 Qershor, 2024
 • Teleperformance

  Teknik i Mirëmbajtjes


  • 4 Qershor, 2024
 • KLAN ARENA

  Mirëmbajtës/e dhe Sigurim


  • 31 Maj, 2024