• Metal In

  Punëtor në Makineri (3)


  • 22 Korrik, 2024
 • Zhaki Advertising

  Operator Shtypi, Aplikant i PVC Folieve, Libërlidhje


  • 6 Korrik, 2024
 • Mobileria Prishtina

  Shitës/e, Arkitekt/e (2), Monter në Terren (2)


  • 30 Qershor, 2024
 • Inside

  Vende të lira pune


  • 11 Korrik, 2024
 • ALVONA

  Monter për Terren dhe Fabrikë


  • 2 Korrik, 2024