• Gacaferri Glass

  Mjeshtër dhe Xhamprerës (3), Ndihmës Monter (3)


  • 23 Prill, 2024
 • Palma Furniture

  Monter të Mobiljeve (10)


  • 2 Maj, 2024
 • BEKA - AL - PVC

  Mjeshtër për Prodhim dhe Montim të Dyerve dhe Dritareve


  • 29 Prill, 2024