• Shield Recruitment&HR

  Teknik i Ndërtimtarisë (6) (Kazakistan)


  • 6 Shkurt, 2023
 • Shield Recruitment&HR

  Inxhinier/e i Ndërtimtarisë (10) (Kazakistan)


  • 6 Shkurt, 2023
 • Shield Recruitment&HR

  Inxhinier/e i/e Hidroteknikës dhe Kanalizimit (4) (Kazakistan)


  • 6 Shkurt, 2023