• Neptun

  Këshilltar i Shitjes (Pejë)


  • 30 Qershor, 2024
 • Neptun

  Trade Marketing


  • 30 Qershor, 2024
 • Neptun

  System Administrator


  • 30 Qershor, 2024
 • Elektroservis Kosova & Neptun Kosova

  Menaxher i Kujdesit ndaj Klientit


  • 4 Korrik, 2024
 • Neptun

  Punonjës/e në Magazinë


  • 30 Qershor, 2024
 • Neptun

  Këshilltar/e i/e Shitjes (Fushë Kosovë, Prishtinë, Ferizaj, Pejë, Gjilan, Mitrovicë dhe Klinë)


  • 30 Qershor, 2024