• Di Casa Home Design

  Monter në Terren dhe Fabrikë, Ndihmës Monter në Terren dhe Fabrikë, Operator në Makina


  • 15 Qershor, 2024
 • Di 5 Holding SH.P.K

  Operator për Sharrë


  • 20 Qershor, 2024
 • Di 5 Holding SH.P.K

  Operator për Kantericë


  • 20 Qershor, 2024
 • Di 5 Holding SH.P.K

  Operator për CNC


  • 20 Qershor, 2024
 • Delta Security

  Operator/e të Mbikqyrjes Elektronike


  • 29 Qershor, 2024
 • X Line

  Operator në CNC Sharrë, Operator në Kanteric, Operator në Shpuese 3 AXE, Praktikant


  • 22 Qershor, 2024
 • Aztech Electronics

  Vende të lira pune (Mazgit)


  • 19 Qershor, 2024
 • Treventi

  Vende të lira pune


  • 11 Qershor, 2024
 • Gemix

  Punëtor në Fabrikë


  • 7 Qershor, 2024