• CACTTUS Education

  Praktikant/e –Dizajner/e Grafik/e


  • 31 Maj, 2024
 • KEC

  Praktikant/e – Zyrtar/e për Informim, Praktikant/e – Zyrtar/e i/e Projekteve


  • 2 Qershor, 2024
 • Tactica

  Sales Representative Intern


  • 21 Qershor, 2024
 • Grupi për Studime Juridike dhe Politike

  Praktikë me kohë të pjesshme (part-time)


  • 7 Qershor, 2024
 • Banka Kombëtare Tregtare

  Praktikant/e – Njësia e Qendrës së Thirrjeve


  • 30 Maj, 2024
 • EN Tuning

  Vende të lira pune (10)


  • 7 Qershor, 2024
 • Aztech Electronics

  Vende të lira pune (Mazgit)


  • 19 Qershor, 2024
 • GIZ

  Local Intern – Administration & Finance/Controlling


  • 29 Maj, 2024
 • GIZ

  Local Intern – EU Integration


  • 29 Maj, 2024