• Phone Group

  Agjent Gjermanofolës për Menaxhimin e Termineve


  • 1 Qershor, 2023
 • Shell Kosova

  Punëtor në Pompë (Prishtinë, Vragoli, Sllatinë, Llapushnik, Malishevë)


  • 25 Qershor, 2023
 • Shell Kosova

  Shitës në Market (Prishtinë, Vranjevc, Shkabaj dhe Malishevë)


  • 25 Qershor, 2023
 • StarLabs

  MID Frontend Developer


  • 2 Qershor, 2023
 • Me Lugë

  Kuzhiniere për Ushqime Tradicionale


  • 25 Qershor, 2023
 • Koha Grill

  Skarist (2), Ndihmës Kuzhinier


  • 25 Qershor, 2023
 • GetFive

  Vende të lira pune


  • 25 Qershor, 2023
 • Hotel Garden

  Recepsionist për ndërrimin e natës


  • 25 Qershor, 2023
 • ITravel

  Agjent/e të shitjes (2)


  • 10 Qershor, 2023
 • Procurri

  Sales Support Administrative


  • 25 Qershor, 2023