• Gacaferri Glass

  Mjeshtër dhe Xhamprerës (3), Ndihmës Monter (3)


  • 23 Prill, 2024
 • Unicron

  Inxhinier i Prodhimit, Inxhiner i Ndërtimit, Mbikqyrës i Prodhimit


  • 6 Maj, 2024
 • Korporata Rugove

  Operator në Prodhim / Paketim (4), Serviser për Pajisje


  • 28 Prill, 2024
 • GalvaSteel SHPK

  Inxhinier, Saldues, Punëtor Ndihmës në Prodhim, Mirëmbajtëse


  • 19 Prill, 2024
 • Bashkimi

  Mjeshtër për Prodhim të Dyerve dhe Dritareve nga Alumini dhe Plastika


  • 19 Prill, 2024
 • Orendi

  Monter (2)


  • 4 Maj, 2024
 • IMN Tulltorja SHPK

  Punëtor në Repartin e Prodhimit, Mekanik në Prodhim, Elektricist


  • 3 Maj, 2024
 • Inline

  Monter në Terren / Fabrikë (5), Operator në CNC (1)


  • 3 Maj, 2024
 • Palma Furniture

  Monter të Mobiljeve (10)


  • 2 Maj, 2024
 • In Metal SH.P.K.

  Saldues Kryesor, Ndihmës Saldues


  • 1 Maj, 2024