• Agrokor

  Punëtor në Sektorin e Prodhimit (2)


  • 18 Qershor, 2024
 • Rent a Car King

  Prezantuese (2), Punëtor për Autolarje (2)


  • 5 Qershor, 2024
 • Taunita Fish

  Vende të lira pune


  • 16 Qershor, 2024
 • Muncon

  Montues i Parketit


  • 15 Qershor, 2024
 • Ciao Berto

  Punëtor në Fabrikë, Montues në Fabrikë dhe Terren (Milloshevë)


  • 13 Qershor, 2024
 • Elnor Furniture

  Punëtor Prodhimi në Repartin e Gërryerjes dhe Finalizimit (3)


  • 14 Qershor, 2024
 • Gemix

  Punëtor në Fabrikë


  • 7 Qershor, 2024
 • Dino Company

  Punëtor Teknik


  • 7 Qershor, 2024
 • American SAFEGUARD SH.P.K

  Punëtor i Sigurimit Themelor


  • 7 Qershor, 2024
 • Devolli Group

  Punonjës në Autolarje


  • 29 Maj, 2024